Sahur için hazırladığım yoğurtlu puflar,aslında tarifi çok basit hepimiz yapmışızdır. Hamuru yoğurt,un,kabartma tozundan oluşuyo,hamuru açıp istediğimiz büyüklükte kesip bol kızgın yağa atıyoruz. Bol yağ kullandığımız için hemen şişiyo ve çok yağ emmiyor. Sahurda bir değişiklik;)
28 Ağustos 2009 Cuma
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
4 yorum:
hafif de oluyor yagda kızarmasına rağmen unutmuştum hatırladığım iyi oldu hayırlı ramazanlar
.ok severim bunu tadı da süper olur yanında da peynir çay ohh yemede yanında yat...
ÇOK NEFİS BENDE ÇOK SEVERİM ..
Canım bunu bende yapıyorum.Gerçekten çok güzel oluyor.En güzelide yağ çekmiyor.Savurda iyigitmiştir.Afiyet olsun.
Sevgiler...
Yorum Gönder