Yaz mevsiminin sultanı karnıyarık yemegini kim sevmez ki...hele birde zararını bile bile patlıcanları yağda kızartınca tadına doyum olmuyor. Ben şimdi patlıcanları kızarttıktan sonra sıcak sıcak içi kaynayan su dolu tencereye atıp birkaç dakika kaynatıp sonra pişirme kabına alıyorum.Böylece patlıcanın fazla yağı suya geçiyor.Gerçekten çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim ve bana bu yöntemi ögreten komşumada teşekkürler.
3 Mayıs 2010 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
5 yorum:
Cok guzel bir fikir!
güzel fikir canım:) deneyeceğim emin ol:))
Tadında değişiklik olmuyor mu acaba....
Annem de böyle yapar, ellerinize sağlık:)
Çok iyiymiş, denemeliyim :)
Yorum Gönder