3 Mayıs 2010 Pazartesi

BİR DE BÖYLE DENEYİN


Yaz mevsiminin sultanı karnıyarık yemegini kim sevmez ki...hele birde zararını bile bile  patlıcanları yağda kızartınca tadına doyum olmuyor. Ben şimdi patlıcanları kızarttıktan sonra sıcak sıcak içi kaynayan su dolu tencereye atıp birkaç dakika kaynatıp sonra pişirme kabına alıyorum.Böylece patlıcanın fazla yağı suya geçiyor.Gerçekten çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim ve bana bu yöntemi ögreten komşumada teşekkürler.

5 yorum:

Selma - DUSBAHCESI dedi ki...

Cok guzel bir fikir!

kalpkurabiye dedi ki...

güzel fikir canım:) deneyeceğim emin ol:))

Unknown dedi ki...

Tadında değişiklik olmuyor mu acaba....

Elifin Terazisi dedi ki...

Annem de böyle yapar, ellerinize sağlık:)

buzlubadem dedi ki...

Çok iyiymiş, denemeliyim :)