21 Şubat 2010 Pazar

KEŞKEK YAPTIM

Yemek blogları sahibi arkadaşlar sayesinde bende harikalar yaratıyorum;)  birkaç site dolaştım ve anneminde telefonla katkısı sonucunda bende keşkek yaptım....Çocuklarımın ve eşimin severek yemesi beni cesaretlendirdi . Şimdi sıra adı bile çok bilmeyen bu Anadolu yemeğimizi en kısa zamanda tekrar yaparak arkadaşlarımıza da tattırmaya geldi.Bana şans dileyin de rezil olmuyayım.. 

6 yorum:

3prenses dedi ki...

muhteşem görünüyor.ellerine sağlık.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Keşkek'i biliyorum acaba Keşkeş'de aynı şekilde mi yapılıyor?

durutarifler dedi ki...

Blog şekil değiştirmiş gibi geldi bana. Güzel ve ferah olmuş. Keşkek içinde ellerine sağlık.

kalpkurabiye dedi ki...

MERHABA CANIMM ZİYARETİN VE YORUMUN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİMM.. HERZAMAN BEKLERİM..:)) YEMEK YOLCULUĞUNDA BAŞARILAR DİLERİMM.. BİR YARDIMIM OLURSA SEVE SEVE..

nurşen dedi ki...

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevlaya aç, bugün günahlardan olabildiğince kaç, bugün en gizli incilerini onun için saç çünkü bugün kandil, kandilin mübarek olsun.

www.sendepisir.com dedi ki...

Merhaba Ufuk Hanım
Bende yıllarca keşkek yemeğini duydum ama nasıl bir yemek olduğunu bilmiyordum. Ankara'da yaşarken komşum yapıp tabak dolusu verdi, o zamandan beri sürekli kendimize ve misafirlerimize yaparım. Ailecek çok seviyoruz ayrıca bana da bu yemeği yapmak hiç zor gelmiyor. Becerilerimizi paylaşmak dileği ile...
Sendepişir/Nilgün